WAAR GA JIJ NAARTOE OP JE VOLGENDE VERRE REIS? KOM NAAR HET VERRE REIZEN EVENT op 26 en 27 OKTOBER EN LAAT JE INSPIREREN. ONTDEK DE MOOISTE BESTEMMINGEN, ONTMOET DE REISEXPERTS EN LAAT JE REIS OP MAAT SAMENSTELLEN DOOR ERVAREN REISDESKUNDIGEN.

Tijdens dit evenement zijn er meer dan 200 verre bestemmingen aanwezig. Daarnaast zijn er iedere 30 minuten nieuwe presentaties, waarin je alles leert over een bestemming of organisatie. Ik hoop daarom om, net als op de vorige editie, op het Verre Reizen Event daarom een hoop reislustige mensen te ontmoeten, reisdromen aan te horen en zowel mijzelf als mijn bedrijf aan de wereld voor te stellen. Face to face, persoonlijk. Want dat is waar Jane’s Planet voor staat. Heb jij een specifieke reiswens die je met me wilt bespreken, ben je op zoek naar inspiratie of wil je gewoon een gezellig praatje komen maken? De wijn staat voor je koud! HIER (klik)vind je de plattegrond van het evenement, je kunt Jane vinden op stand 67.

Namens de organisatie van het Verre Reizen Event mag Jane’s Planet gratis toegangskaarten weggeven. Ga naar https://www.verrereizen-event.nl/tickets-najaarseditie/en selecteer de dag en het aantal kaarten dat je wilt bestellen. Voeg deze toe aan je winkelmand. Bij het afrekenen kun je de code JANE19 gebruiken en zijn je toegangskaarten he-le-maal gratis! Je ontvangt de gratis tickets in je mailbox nadat je alle stappen hebt doorlopen.Het Verre Reizen Event vindt plaats in de Fokker Terminal op de Binckhorstlaan in Den Haag. De locatie is goed te bereiken met de auto en heeft  een eigen gratis parkeerplaats, zodat je voor de deur van de Fokker Terminal kunt parkeren.

Ik hoop je daar te zien!

Geef een reactie