+31 20 220 2100 info@janes-planet.com
+31 20 220 2100 info@janes-planet.com

Magisch India & Nepal (23 Dagen)

0
Prijs
Vanaf€ 2.599,00
Naam*
Email*
Je vraag of bericht*
Door op ‘PERSONALISEER DEZE REIS’ te klikken ga je akkoord met Jane’s Algemene Voorwaarden and Privacyverklaring.
Om dit bericht te kunnen verzenden, moet je akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring
Bewaar deze reis

Om deze reis toe te voegen aan je wensenlijst heb je een account nodig

592

Waarom bij Jane boeken?

 • Authentieke ervaringen
 • Jane staat altijd voor je klaar
 • Contactpersoon op locatie
 • Privé op reis

Heb je een vraag?

+31 20 220 2100

info@janes-planet.com

23 Dagen, 22 Nachten
Delhi
Omschrijving

India is in alle opzichten een unieke ervaring voor reizigers. Een kleurrijke bestemming met vele contrasten. Er wordt wel gezegd “you love it or you hate it” en dat is écht zo. Prachtige natuur, drukke steden, fantastische architectuur, oeroude cultuur en bijzondere bezienswaardigheden. Het landschap van India is zo ontzettend divers dat het je wereld op z’n kop zet. Van droge woestijn in Rajasthan tot de groenste, tropische wateren van Kerala. Als je op straat loopt door een willekeurige stad in India, zul je merken hoe divers het land is. Je loopt schouder aan schouder met verschillende bevolkingsgroepen die prima met elkaar kunnen leven. Van de Punjabis met hun tulbanden tot de Tamils. Overal op straat kan je heerlijk eten proeven en kom je de mooiste eeuwenoude bouwwerken tegen. Daarnaast worden er in de tempels rituelen en tradities in stand gehouden die al uitgevoerd worden sinds de tijd van de Egyptische farao’s. Noord-India is een bestemming voor avontuurlijke reizigers. In het bergachtige noorden bevinden zich veel hoogtepunten. De historische steden in Rajasthan worden tot de mooiste van het land gerekend. De steden Delhi, Agra en Jaipur worden ook wel de  ‘gouden driehoek’ van India genoemd, omdat dit de absolute must-sees zijn van India. 

Nepal wordt ook wel het ‘dak van de wereld’ genoemd en staat bekend als een land met een heel bijzondere cultuur. In het land waar Boeddha werd geboren zijn de mensen vriendelijk, open en nieuwsgierig. Je komt er veel tempels, pelgrimsplaatsen, oude dorpjes en paleizen tegen. Ook staat Nepal bekend om haar enorme berggebieden, waaronder de Himalaya. In de vele Nationale parken in Nepal leven de neushoorn, Bengaalse tijger en de olifant nog in het wild. 

Prijs is inclusief:

 • Genoemde overnachtingen
 • Twee vluchten (Delhi - Kathmandu & Kathmandu - Delhi)
 • Een 45 minuten durende vlucht over de Himalayas en Mount Everest Base Camp (mits het weer het toelaat)
 • Privétransfers
 • Genoemde maaltijden
 • Genoemde excursies
 • Engelstalige gids tijdens escursies
 • Entreegelden

Prijs is exclusief:

 • Internationale vlucht
 • Eventuele luchthavenbelastingen en toeristenbelastingen
 • Eventueel visum
 • Reisverzekering
 • Persoonlijke uitgaven & fooien
Waarom deze reis?
 • Hoogtepunten van Rajasthan en Nepal
 • Slapen in verschillende erfgoedhotels
 • Op safari in Nepal
 • Een vlucht over het Everest basecamp
 • Wilde tijgers spotten in het Ranthambore National Park
 • De Taj Mahal
 • Een Bollywood-film in een lokaal filmhuis
 • Een lokaal contactpersoon op locatie die altijd voor je klaarstaat
Route
Dag tot dag

Dag 1 (geen maaltijden)Aankomst in Delhi

Welkom in India! Jullie worden op traditionele wijze verwelkomd in de ontvangsthal van het vliegveld. Het avontuur kan beginnen!
Jullie worden naar jullie hotel gebracht, waar jullie de rest van de avond/nacht voor jezelf hebben.

Dag 2 (ontbijt)Delhi

Na het ontbijt gaan jullie op pad. Je gids neemt je mee door het oude en nieuwe Delhi, waarbij je de belangrijkste hoogtepunten bezoekt, waaronder het oude stadsgedeelte, de Jama moskee, het rode fort, Raj ghat, India gate, Zutub Minar, de Lotus tempel, Akshardham en meer. Jullie gids is privé, dus indien je specifieke wensen hebt, kun je hem dat laten weten.

Dag 3 (ontbijt)Delhi - Mandawa

In het noordoosten van Rajasthan ligt het plaatsje Mandawa. Mandawa is een relatief kleine plaats in Rajasthan, grofweg halverwege tussen Delhi en Bikaner, en dus een goede stop en route. Dit kleine stadje staat bekend om haar havelis. Omdat Mandawa vroeger een stad was die bewoond werd door rijke koopmansfamilies staat zij vol met grote, rijk versierde huizen en villa’s – de havelis. Deze traditionele stadhuizen zijn in Mandawa goed bewaard gebleven. Jullie overnachten hier in een van deze havelis. Verder staat er vandaag niets gepland, dus neem je tijd en wandel door de straten gevuld met deze prachtige haveli’s met de vele muurschilderingen. Je kijkt er je ogen uit! Omdat het op de route ligt naar Bikaner, is dit stadje vrij goed voorbereid op toeristen. Je kunt er dus een hoop leuke restaurantjes vinden.

Dag 4 (ontbijt)Mandawa - Bikaner

Vandaag bezoeken jullie het Mandawa fort en de mooiste havelis van de stad. Het Mandawa-fort is een van de beroemdste forten in Mandawa. Het is gelegen in het midden van Aravalli Hills in Rajasthan. Het fort Mandawa leert je veel over de rijke geschiedenis van het gebied. Ook wordt je meegenomen naar verschillende havelis, allemaal rijkelijk versierd met de prachtigste alfresco’s.
Na de tour vertrek je per auto richting Bikaner. Onderweg bezoek je nog een kamelenboerderij. Daarna zijn jullie uitgenodigd voor een high tea met een lokale familie. Een bijzondere ervaring! Na de high tea reizen jullie verder naar het hotel. Eenmaal daar aangekomen heb je de avond voor jezelf.

Dag 5 (ontbijt)Bikaner - Jodhpur

Bikaner, minder ontdekt dan de buursteden Jaipur, Jodhpur en Jaisalmer. Een stoffig woestijnstadje, maar juist omdat er weinig toeristen komen, kun je in Bikaner op een relaxte manier het echte Indiase leven ontdekken. Daarnaast zijn er levendige marktjes, staan er prachtige haveli’s in de stad en vind je er één van de mooiste forten van Rajasthan, het Junagarh fort. Dit indrukwekkende fort is zeer indrukwekkend en staat bekend om zijn prachtige architectuur, design en decoratie. Verder bezoeken jullie vandaag nog andere hoogtepunten in de omgeving, zoals de Laxminath tempel en de Bhandasar Jain tempel.
Naar de halve dagtour rijden jullie richting Jodhpur. Eenmaal daar aangekomen, check je in en heb je de rest van de avond voor jezelf.

Dag 6 (ontbijt)Jodhpur

In Jodhpur hangt een ontspannen sfeer. Deze stad, ook wel de ‘blauwe stad’ genoemd, is een van de fotogeniekste steden van heel India. De stad heeft een indrukwekkend fort en tal van bijzondere landmarks waar je camera overuren maakt. Het felle blauw van de huizen wordt geassocieerd met de Brahim’s, de hoogste kaste binnen India, maar naar de daadwerkelijke reden kan men alleen maar gissen. Hoe dan ook, een wandeling door de blauwe straatjes van Jodhpur is het hoogtepunt van je verblijf. De blauwe binnenstad van Jodhpur is een van de mooiste plekken van India. De inwoners zijn bijzonder vriendelijk.
De absolute blikvanger van Jodhpur is het Mehrangarh Fort, dat hoog boven de stad uittorent. Als je rondloopt krijg je echt een beeld van de manier waarop de maharadja’s vroeger geleefd moeten hebben. Dit schitterende fort werd gebouwd in 1460 en omvat een indrukwekkend labyrint aan gangenstelsels. Binnen de dikke muren van het fort kun je bovendien verschillende tempels, tuinen en paleizen bewonderen. Al bij binnenkomst zullen de schitterende muurschilderingen je opvallen, en ook het uitzicht over de stad is het bekijken waard. Als je goed kijkt kun je in de verte de vele blauwe huisjes zien liggen.
In de namiddag reis je per jeep richting een Bishnoi dorp. Tijdens deze safari leer je alles over het Bishnoi volk, en hopelijk kom je onderweg verschillende dieren tegen, zoals herten en antilopen. De Bishnoi religie is in de 15e eeuw gesticht door de profeet Jambh Eshwar. In zijn samenleving werd iedereen geaccepteerd. De enige voorwaarde voor aansluiting voor elke volgeling, was de overgave aan de 29 leefregels. Om een paar voorbeelden te noemen: geen dieren doden, geen dieren eten, geen levende bomen kappen en geen consumptie van alcohol. De Bishnoi zijn een vredelievend volk en leven een met de natuur. De mannen dragen altijd witte kleding en witte tulbanden terwijl de vrouwen juist heel kleurrijk gekleed zijn en prachtige sieraden dragen. Veel Bishnoi vrouwen hebben een ring door hun neus in de vorm van een waaier.
Het is indrukwekkend om te zien hoe deze mensen met een minimum aan middelen een bestaan hebben weten op te bouwen in dit onherbergzame en afgelegen gebied, aan de rand van de woestijn.

Dag 7 (ontbijt)Jodhpur - Pushkar

Aan het eind van de ochtend worden jullie opgehaald voor je transfer naar Pushkar. Tot die tijd, geniet nog even van de prachtige straatjes van Jodhpur. Er staan voor vandaag, afgezien van de transfer, geen activiteiten gepland.
Aan de rand van de woestijn, omgeven door heuvels en valleien, ligt het slaperige stadje Pushkar. In tegenstelling tot de meeste Indiase steden kun je hier op je gemak door de sfeervolle straatjes slenteren of in alle rust de vele rituelen bij het heilige meer bewonderen.

Dag 8 (ontbijt)Pushkar

Na het ontbijt ga je op pad met de gids die je de mooiste stukjes Pushkar laat zien. Je doet verschillende tempels aan, en komt langs lokale marktjes. In de avond ervaar je een Aarti ceremonie, aan de wal van het Pushkar Meer. Dit heilige meer ligt in het centrum van de stad en wordt al eeuwenlang elke dag door pelgrims bezocht die hier hun goden offeren en in het heilige water hun zonden wegwassen. Vooral rond zonsopgang en aan het einde van de middag is het druk op de ghats en kun je diverse rituelen en ceremonies bewonderen. Uit respect wordt gevraagd of je je schoenen wilt uitdoen als je over de ghats loopt. Net als in Varanasi, is er ook in Pushkar elke avond een Aarti, een Hindoeïstische ceremonie om de goden te aanbidden. Het is een bijzondere ervaring!

Dag 9 (ontbijt & diner)Pushkar - Jaipur

Na het ontbijt beginnen jullie aan de rit naar Jaipur. Jaipur is de hoofdstad van de deelstaat Rajasthan en wordt ook wel de roze stad genoemd. De naam roze stad heeft Jaipur te danken aan de kleur van veel gebouwen. In dit deel van India staat de kleur roze voor gastvrijheid en daarom werd Jaipur roze geverfd toen in 1876 de prins van Wales op bezoek kwam.
In de avond dineren jullie onder het genot van een lokale volksdans voorstelling. De chauffeur brengt jullie hier naartoe.

Dag 10 (ontbijt)Jaipur

Jaipur is een van mijn favoriete steden in India. Je bezoekt vandaag de mooiste hoogtepunten van deze prachtige stad, waaronder het Amber Fort, Hawa Mahal, Jantar Mantar en Albert Hall. Jaipur heeft meerdere bazaars waar je kunt winkelen tot je erbij neervalt. Kleurrijke sari’s, sieraden, souvenirs, you name it! Een andere markt in Jaipur welke zeker de moeite waard is, is de kleine bloemenmarkt. Hier worden offer kransen van bloemen gemaakt en bloemen voor de tempels verkocht.
In de namiddag of avond bezoek je het Raj Mandir filmtheater. Jullie gaan tussen de locals een Bollywood film kijken! Voor wie altijd al eens naar een authentieke Indiase bioscoop wilde gaan, vertoont Raj Mandir elke dag één of meerdere Bollywood-films. Zelfs als je geen interesse hebt in de film, is de ervaring het meer dan waard. Ondanks dat er in de films voornamelijk Hindi wordt gesproken (met af en toe wat Engels tussendoor), zul je een fantastische avond beleven. Het publiek is zeer enthousiast!

Dag 11 (ontbijt, lunch & diner)Jaipur - Ranthambore

Jullie reizen vandaag af naar Ranthambore. Het Indiase Ranthambore National Park ligt in het oosten van Rajasthan, ongeveer 2 uur ten zuiden van de stad Jaipur. Hier komen de Aravalliheuvels en het Vindhyaplateau bij elkaar. De vroegere maharadja’s van India gebruikten dit mooie natuurgebied als jachtterrein. Vandaag de dag is het nationaal park vooral een trekpleister voor toeristen die tijdens hun rondreis door Noord-India tijgers willen zien.
Jullie komen aan voor de lunch, die in het hotel in Ranthambore geserveerd wordt.

Dag 12 (ontbijt, lunch & diner)Ranthambore

Vandaag gaan jullie met een jeep het park in om hopelijk wilde tijgers te spotten! Er staat een vroege jeeptocht en een tocht in de namiddag gepland.
Het meest bijzondere aan dit park en de reden voor de meeste reizigers om een safari in Ranthambore National Park te maken zijn de wilde tijgers. Doordat het natuurgebied veelvuldig door toeristen wordt bezocht, zijn de tijgers inmiddels gewend geraakt aan auto’s, waardoor de imposante dieren vaak van dichtbij te bewonderen zijn. De hele dag, ook overdag heb je een grote kans om ze te spotten. Hopelijk zien jullie ze vandaag!

Dag 13 (ontbijt)Ranthambore - Agra

Een lange reis voor de boeg. Jullie reizen vandaag af naar Agra. Onderweg bezoek je Fatehpur Sikri. Deze ‘Stad der Overwinning’ werd gebouwd tijdens de tweede helft van de 16e eeuw door keizer Akbar en was gedurende veertien jaar de hoofdstad van het Mogolrijk. Het monumenten- en tempelcomplex dat in een uniforme architectonische stijl is gebouwd bevat één van India’s grootste moskeeën: de Jama Masjid. Fatehpur Sikri is een buitengewoon eerbetoon aan de Mogol beschaving aan het eind van de 16e eeuw en een uniek voorbeeld van architectonische gebouwen van uiterst hoge kwaliteit uit de periode 1571 tot 1585. De vormgeving en indeling van de gebouwen had grote invloed op de ontwikkeling van de Indiase stedenbouw, met name in Shahjahanabad (Oud Delhi). Het duurde vele jaren om Fatehpur Sikri te bouwen, maar in 1585, slechts enkele jaren nadat het voor het eerst werd bewoond, werd de stad alweer verlaten wegens een tekort aan drinkwater. Dit werd veroorzaakt door de hoge, rotsachtige gronden waarop Fatehpur Sikri gebouwd was.
Eenmaal aangekomen in Agra hebben jullie de rest van de avond voor jezelf.

Dag 14 (ontbijt)Agra - Delhi

Het is de dag van de Taj Mahal. Een bijzonder hoogtepunt van deze reis. Misschien wel het mooiste monument ter wereld, zal de Taj Mahal grote indruk op je maken. De Indiase grootmogol Shah Jahan liet dit mausoleum bouwen voor zijn hoofdechtgenote Mumtaz Mahal, die in 1631 in het kraambed overleed. De Taj Mahal wordt gezien als de ultieme liefdesverklaring. De Taj Mahal is gebouwd in de mogulstijl, een mengvorm van islamitische en hindoe architectuur. Het witmarmeren, sprookjesachtige gebouw is 58 meter hoog, 56 meter breed en versierd met ingelegde stenen. Het is volkomen symmetrisch, een effect dat visueel wordt versterkt doordat er een uitgestrekte tuin met een langgerekte waterpartij voor ligt.
*LET OP: de Taj Mahal is gesloten op vrijdagen.

In de namiddag reizen jullie terug naar Delhi, waar jullie zullen overnachten alvorens jullie doorvliegen naar Nepal!

Dag 15 (ontbijt)Delhi - Kathmandu

Vandaag vliegen jullie naar Nepal! Eenmaal daar aangekomen worden jullie opgewacht in de aankomsthal. Jullie worden naar het hotel gebracht en hebben de rest van de dag voor jezelf.

Dag 16 (ontbijt)Kathmandu

Vandaag gaan jullie een heel bijzondere vlucht maken, over de Himalayas en de Mount Everest basecamp. Afhankelijk van het weer, zal jullie exacte vluchttijd nog bevestigd worden. De vlucht duurt ongeveer 45 tot 50 minuten en vindt (vroeg) in de ochtend plaats (mits het weer dat toelaat). Een wel heel memorabele ervaring!

Na dit unieke begin van de dag, gaan jullie tijdens de stadstour de hoogtepunten van Kathmandu ontdekken. Jullie doen verschillende hoogtepunten aan, waaronder Durbar Square, Swayambhunath Stupa, de Boudhanath Stupa, Patan Durbar Square en het Shechen klooster.
Het oude centrum van Kathmandu wordt gevormd door Durbar Square, een historisch plein met koninklijke paleizen, monumenten en tempels. Jarenlang was dit dé bezienswaardigheid van Kathmandu, mede dankzij de vermelding op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Door de verwoestende aardbeving in april 2015 is het plein een stukje van zijn glans verloren. Talloze gebouwen zijn ingestort en de exemplaren die wel overeind staan worden door middel van steunpilaren bij elkaar gehouden. Toch is het de moeite waard om er een kijkje te nemen, al is het alleen maar om de lokale bevolking te steunen en te genieten van het dagelijks leven dat hier aan je voorbij trekt. Kathmandu Durbar Square is niet het enige koninklijke plein in Kathmandu en omgeving. In totaal kun je er drie bezoeken. In het zuiden van Kathmandu ligt het Patan Durbar Square, dat vrijwel ongeschonden het natuurgeweld heeft doorstaan.
De Swayambhunath is een op een heuvel gelegen religieus complex uit de 5e eeuw, iets ten westen van Kathmandu. Het staat ook wel bekend als de ‘Monkey Temple’, omdat er een groot aantal (heilige) apen rondhangen. Voor de Indiase/Nepalese boeddhisten is dit de meest heilige plek. Deze indrukwekkende tempel is gelegen op een heuvel en om er te komen moet je meer dan 350 traptreden beklimmen. Eenmaal boven wacht gelukkig een mooi uitzicht over de stad en kun je een kijkje nemen in dit prachtige complex dat bestaat uit een hoofdtempel en enkele kleinere stoepa’s.
Het Shechen klooster is een van de grootste en oudste kloosters in het Boudha-gebied en zeker een bezoek waard. Ook dit klooster is helaas gedeeltelijk verwoest door de aardbeving, en wordt op dit moment gerestaureerd. Momenteel heeft het klooster meer dan 300 inwonende monniken. Het originele Shechen klooster, een van de zes belangrijkste Nyingma-kloosters van Tibet, werd eind jaren 50 verwoest. Dilgo Khyentse Rinpoche heeft het klooster laten herbouwen, in de buurt van de grote Stupa van Boudhanath, Nepal. Het was zijn wens dat dit klooster de filosofische, contemplatieve en artistieke tradities van het moederklooster zou behouden. Daarom kan het zijn dat je in dit klooster debatterende monniken zult horen of zien (dit doen ze in de woonwijk, naast het klooster). Debatteren is een discussiemethode onder Tibetaans boeddhistische monniken, waaruit het niveau van kennis van de boeddhistische leer wordt beoordeeld.

Dag 17 (ontbijt, lunch & diner)Kathmandu - Chitwan National Park

Na het ontbijt vertrekken jullie richting Chitwan. Chitwan National Park ligt in het subtropische gedeelte van Nepal en is één van de grootste trekpleisters van Nepal. Het park beslaat zo’n 932 km2 en blinkt uit in natuurlijke schoon met bossen, moerassen en grote graslandschappen en is de thuisbasis van vele wilde dieren. Het staat dan ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In een prachtige omgeving van tropische jungle is dit het thuis van de bekende gepantserde Chitwan neushoorn en de Bengaalse tijger. Maar ook wonen hier dieren als het jachtluipaard, diverse beren en apen, wilde honden en katten, en zelfs de bison en verschillende herten. In de Narayani rivier leven de Gangetic krokodil, die alleen van vissen leeft, en zoetwater dolfijnen naast elkaar.
Nadat jullie zijn ingecheckt wordt de lunch geserveerd. Verder heb je de dag voor jezelf.
Tijdens het diner worden er verschillende voorstellingen verzorgd door de lokale bevolking.

Dag 18 (ontbijt, lunch & diner)Chitwan National Park

Vandaag wordt een bijzondere dag! Na het ontbijt maken jullie je klaar voor een actief programma. Jullie beginnen de dag met een kanotocht. Onderweg kom je hopelijk krokodillen en andere wilde dieren tegen. Ook maak je vandaag een wandeling door het nationale park. Door de dichte jungle loop je zo in het habitat van veel wilde dieren.
Na de lunch maak je een wandeling in het park in een authentiek Tharu dorp. De bewoners in deze dorpen leven nog erg traditioneel en zijn zelfvoorzienend. Alhoewel de Tharu al eeuwenlang op deze plek wonen, is er verder vrij weinig bekend over hun afkomst. Hun huizen zijn in ieder geval de moeite waard om te bezoeken. Je zult je verbazen over de prachtige, rijkelijk versierde wanden waar je verschillenden dieren- en bloemenprints aantreft.

Dag 19 (ontbijt)Chitwan National Park - Pokhara

De ochtend heb je voor jezelf.
Vandaag rijden jullie naar Pokhara. Pokhara is een relaxte stad, in de meest prachtige omgeving. De stad ligt in de buurt van het Annapurna gebied. Van de tien hoogste bergen in de wereld liggen er drie in dit gebied. Vanuit Pokhara zijn deze goed te zien, waardoor je altijd een indrukwekkend uitzicht hebt. Je hebt hier de rest van de dag voor jezelf.

Dag 20 (ontbijt)Pokhara

Vandaag staan jullie vroeg op. Jullie worden naar Sarangkot gebracht, om daar de zonsopkomst te ervaren. Vanaf de berg Sarangkot (1592 meter) heb je een schitterend uitzicht op het Annapurna Massief en op de vallei van Pokhara met het Phewa Meer. Daarna rijden jullie via de Bindhyabaseni tempel terug naar Pokhara, waar je ontbijt eet in je hotel. Daarna, tijdens een dagtour leer je alles over de stad Pokhara, terwijl je de hoogtepunten van de stad bezoekt. Vandaag bezoeken jullie Davi’s watervallen, Ghupteswor Mahadev en een Tibetaans vluchtelingenkamp (Veel van de Tibetaanse vluchtelingen leven in de Tibetaanse vluchtelingennederzettingen in en rond Pokhara. Met gebedsvlaggen wapperen in de wind in de rotsachtige vallei, voelt het echt alsof je in Tibet bent – in het handwerk centrum zie je hoe de Tibetaanse vrouwen nog steeds hun tapijten, tapijten, wandkleden, riemen en tassen maken. Het geld van aankopen gaat rechtstreeks terug naar deze kleine gemeenschap. De kwaliteit van het werk is prachtig.). Uiteindelijk maken jullie een boottocht (half uurtje) op het Phewa meer met uitzicht op de Himalayas. Een mooie afsluiter van een mooie dag!

Dag 21 (ontbijt)Pokhara - Kathmandu

Na het ontbijt rijden jullie terug naar Kathmandu. Daar heb je de rest van de dag voor jezelf.

Dag 22 (ontbijt)Kathmandu - Delhi

Vandaag worden jullie naar het vliegveld gebracht voor jullie vlucht naar Delhi, India. Daar staat een transfer op je te wachten die je naar je hotel brengt. Daar heb je de rest van de dag voor jezelf.

Dag 23 (ontbijt)Delhi en vertrek naar huis

Het zit erop. Jullie worden vandaag naar het vliegveld gebracht voor je vlucht naar huis.

Hotels

Hotels

 • Hotel LaDelhi, India
 • Mandawa HaveliMandawa, India
 • Maharaja Ganga MahalBikaner, India
 • Ranbanka PalaceJodhpur, India
 • Pushkar BaghPushkar, India
 • Umaid BhawanJaipur, India
 • Ranthambore Heritage HaveliRanthambore, India
 • Howard PlazaAgra, India
 • Shambala HotelKathmandu, Nepal
 • Jungle VillaChitwan, Nepal
 • Heritage Hotel Suite & SpaPokhara, Nepal

Let op: Check-in is vanaf 14.00 uur en check-out is tot 11.00 uur

Foto's
Ervaringen

Deze reis heeft nog geen reviews.