+31 20 220 2100 info@janes-planet.com
+31 20 220 2100 info@janes-planet.com

Luxe Vietnam Van Noord Naar Zuid (21 Dagen)

0
Prijs
Vanaf€ 2.195,00
Naam*
Email*
Je vraag of bericht*
Door op ‘PERSONALISEER DEZE REIS’ te klikken ga je akkoord met Jane’s Algemene Voorwaarden and Privacyverklaring.
Om dit bericht te kunnen verzenden, moet je akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring
Bewaar deze reis

Om deze reis toe te voegen aan je wensenlijst heb je een account nodig

688

Waarom bij Jane boeken?

 • Authentieke ervaringen
 • Jane staat altijd voor je klaar
 • Contactpersoon op locatie
 • Privé op reis

Heb je een vraag?

+31 20 220 2100

info@janes-planet.com

21 Dagen, 20 Nachten
Hanoi & Ho Chi Minh
Omschrijving

Vietnam is een van de mooiste landen van Azië met een grote verscheidenheid aan cultuur, natuur en klimaat. Vietnam is echter ook een land met een turbulente geschiedenis. De Franse en Amerikaanse bezetters hebben hun sporen nagelaten in het leven van de Vietnamese samenleving. Zo vind je in Hanoi nog veel gebouwen uit de Franse koloniale tijd en in Zuid-Vietnam de sporen van de Amerikaanse inmenging tijdens de Vietnam-oorlog. 

Vietnam is een fascinerende bestemming met grote diversiteit: etnische minderheden, met elk hun eigen gewoontes en vaak kleurrijke klederdracht, talloze tempels en pagodes, prachtige heuvel- en berggebieden, historische handelssteden, eindeloze rijstvelden, mooie stranden, vlakke rivierdelta’s en de miljoenensteden Hanoi en Ho Chi Minh City (Saigon). 

Dit programma laat je de verscheidenheid van Vietnam ervaren. Je verblijft in authentieke, boutique (soms luxe) hotels. 

Prijs is inclusief:

 • Twee binnenlandse vluchten (Hanoi - Danang & Danang - Ho Chi Minh)
 • Genoemde overnachtingen
 • Privétransfers
 • Genoemde maaltijden
 • Genoemde excursies
 • Engelstalige gids tijdens escursies
 • Entreegelden

Prijs is exclusief:

 • Internationale vlucht
 • Eventuele luchthavenbelastingen en toeristenbelastingen
 • Eventueel visum
 • Reisverzekering
 • Persoonlijke uitgaven & fooien
Waarom deze reis?
 • Hoogtepunten van Vietnam, maar dan net even anders.
 • Verblijf in goede/luxe boutique hotels
 • Het prachtige Lan Ha Bay, de minder ontdekte baai, die je drie dagen lang ontdekt op een 5-sterren cruise
 • Trang An in het mooi Ninh Binh, 'de Ha Long Bay op het vasteland'
 • Wandeltochten door de rijstvelden van Sapa met een lokale gids
 • Een afsluiter op het strand van het minder ontdekte Mui Ne
 • Een lokaal contactpersoon op locatie die altijd voor je klaarstaat
Route
Dag tot dag

Dag 1 (geen maaltijden)Aankomst in Hanoi

Welkom in Hanoi! Jullie transfer staat klaar in de ontvangsthal om jullie naar je hotel te brengen. Jullie lokale contactpersoon is er ook om jullie persoonlijk welkom te heten, en jullie door het programma te lopen. Daarna hebben jullie de rest van de dag voor jezelf.

Hanoi, de Vietnamese hoofdstad, is door zijn turbulente verleden een stad van contrasten. Dat uit zich in de eerste plaats in de architectuur die een mengelmoes is van traditionele Vietnamese bouwkunst en tal van koloniale gebouwen die dateren uit het tijdperk dat de Fransen de leiding over het land hadden. De prachtige tempels, sfeervolle parken en betoverende vijvers zijn typisch Vietnamees. De Franse invloed is terug te vinden in de indrukwekkende gebouwen en monumenten die het stadsbeeld domineren.
Voor kunstliefhebbers is het aanbod van musea heel groot in de stad. Wil je meer weten over de geschiedenis van de etnische minderheden, het nationale leger of Hanoi zelf? Elk onderwerp heeft zijn museum. Hanoi is een drukke miljoenenstad met verschillende wijken die elk hun eigen karakter hebben.
Het oude stadsgedeelte is vandaag nog steeds het kloppend hart van de stad. Je vindt er de meeste restaurants, café’s, bars en winkels.
De sfeer van het oude centrum komt naar voren in de oude winkelstraten die zijn vernoemd naar de oorspronkelijke bedrijven die ongeveer 1000 jaar oud zijn. De bewaard gebleven winkelpanden die langs deze wegen liggen, zijn iets meer dan een eeuw geleden gebouwd en in een lange en smalle stijl om te voorkomen dat ze hoge belastingen moesten betalen. Het voorste deel van het gebouw is waar de handel plaatsvindt en de familie woon in de rest van het huis. Hoewel één winkelhuis bedoeld was voor één gezin (met vele generaties daarin), is het tegenwoordig gebruikelijker dat meerdere gezinnen onder één dak zitten.
Op vrijdag en zaterdag is er op de pub street in het oude centrum van Hanoi veel te beleven. De straat wordt afgesloten voor verkeer en de volledige weg staat vol met eetstalletjes en krukjes van barretjes waar zowel Vietnamezen als toeristen biertjes drinken.

Dag 2 (ontbijt)Hanoi

Vandaag bezoek je de hoogtepunten van Hanoi. Je bent de hele dag onderweg (met gids) en bezoekt de mooiste stukjes Hanoi. Historische sites, tempels en natuurlijk de meest authentieke stukjes van het oude stadskwartier. Je ziet het allemaal!
Dit is een prive excursie, dus als je specifieke wensen hebt qua bezichtigingen, laat dat vooral aan je gids weten. Dan kan hij eventueel het programma voor jullie aanpassen.

Dag 3 (ontbijt)Hanoi

Vandaag zijn er geen activiteiten gepland. Verken de stad op eigen houtje, of als je het leuk vindt, kunnen jullie het platteland van Hanoi van dichtbij ervaren.

OPTIONEEL: het leven op het platteland van Hanoi dagexcursie (van 08.00 tot 18.00 uur). Per auto worden jullie naar het kleine dorpje Hiep Hoa – Bac Giang gebracht. Hier zijn jullie, voor een dag, onderdeel van een lokale familie. Jullie gids, en je lokale host, vertelt je alles over het dagelijks leven op het platteland. Per fiets verken je de omgeving. Je doet het dorpshuis aan, een pagoda en tempel en komt ondertussen langs de prachtige rijstvelden. Ook leer je hoe je een lokale papaya salade maakt, voordat je de lunch nuttigt. In de middag krijg je de kans om je eigen vlieger te maken, iets wat een lokaal gebruik is onder de jongeren in Vietnam. Ook krijg je de kans om ‘mee te helpen’ met de dagelijkse werkzaamheden op het platteland. Je steekt de handen uit de mouwen, want je kunt bijvoorbeeld achter een ossenkar door de rijstvelden ploeteren, hoe je rijstplantjes plant, oogst en het land omploegt. Eind van de middag kom je terug aan in je hotel.

Dag 4 (ontbijt)Hanoi - Trang An (Ninh Binh)

Vandaag worden jullie opgehaald voor een bezoekje aan Ninh Binh (een van mijn favorieten in Vietnam!). Let op, jullie moeten klaarstaan om 08.00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd ontbijt. Koffers gaan mee in de auto, want je komt vandaag niet meer in dit hotel terug. Op ongeveer 120 kilometer vanaf Hanoi ligt het prachtige Ninh Binh.
Ninh Binh wordt ook wel het Halong Bay van het binnenland genoemd: Ninh Binh en omgeving staat bekend om haar indrukwekkende landschappen van karstbergen, waterwegen en rijstvelden. Een plek die nog niet is ontdekt door de massa, maar die jij zeker niet mag overslaan. De tocht ernaartoe duurt ongeveer 2 uren. De eerste stop is de Mua Cave, waar je de kans krijgt de Cave berg te beklimmen, om een fantastisch panoramisch uitzicht over de Tam Coc regio met haar rijstvelden te hebben. Rond het middaguur vertrekken jullie richting Tam Coc, waar jullie kunnen lunchen (op eigen kosten).
Na de lunch worden jullie meegenomen op een 1,5 uur durende boottocht (op een traditionele sampan boot) door de Trang An grotten. Dit is een prachtige tocht door de mooiste grotten (waarvan de langste 320 meter is), tussen de meest fantastische rijstvelden, rots- en bergformaties door. Na deze boottocht maak je nog een uur lange fietstocht door de prachtige omgeving. Je komt langs dorpjes, rijstvelden en rivieren. Voor natuurliefhebbers zal dit zeker een onvergetelijk hoogtepunt zijn!

Dag 5 (ontbijt)Trang An (Ninh Binh) - Hanoi - Sapa

Nadat jullie zijn uitgecheckt worden jullie naar het Cuc Phuong Nationaal Park gebracht, waar je een mooi wandeltochtje maakt door de jungle. Dit park is in 1960 geopend als het eerste nationale park in Vietnam. Je bezoekt er het Endangered Primate Rescue Center, waar je alles te weten kunt komen over het herstel, onderzoek en behoud van bedreigde primaten en voor de bescherming van hun leefgebieden. Je kunt ook een oude menselijke grot in dit park vinden.
In de middag rijden jullie terug richting Hanoi, waar je in een ‘mini-hotel’ gebruik kunt maken van de faciliteiten en even kunt douchen. Let op: dit ‘mini-hotel’ is zeer basic – verwacht niet te veel van de faciliteiten. Ik bied jullie deze aan zodat jullie een plek hebben om even op te frissen, in plaats van te moeten wachten. De faciliteiten zijn zeer beperkt – houd daar rekening mee. Indien jullie meer comfort willen, stel ik voor een extra nacht in het Silk Path Boutique Hotel te boeken, zodat die voor jullie beschikbaar blijft gedurende de avond. Dan neemt de totale prijs echter wel iets toe.
Rond 20.30 / 21.00 uur worden jullie in de hotel lobby opgewacht voor jullie transfer naar het treinstation. Jullie zullen de nachttrein naar Sapa nemen. De treinreis staat gepland om 21.50 uur, maar de exacte tijd kan nog wijzigen. Je hoort dit op tijd, als dat het geval is.
Let op: de faciliteiten aan boord van de nachttrein zijn beperkt. Je deelt een vierpersoonscabine. Er is een restaurant aan boord, maar ik raad je aan om een en ander mee te brengen.

Dag 6 (ontbijt)Sapa

Vroeg in de ochtend komen jullie aan in Sapa (rond 06.00 uur). Jullie worden opgehaald van het Lao Cai station en naar een lokaal restaurant gebracht voor een typisch Vietnamees ontbijt.
De dag is gewijd aan een prachtige wandeling door het adembenemende landschap van de Sa Pa-vallei. Per auto worden jullie naar de Muong Hoa vallei gebracht, en vanaf hier vervolgen jullie de tocht per voet. In totaal zul je ongeveer twee a drie uren wandelen (6 kilometer). Onderweg bewonder je de rijstterrassen die tevoorschijn komen vanachter de dikke ochtendmist. Via kleine hike paden steek je de Muong Hoa rivier over, terwijl je prachtige rijstvelden passeert. Je bezoekt hier het dorpje Ta Van Giay van Lao Chai, waar de Black Hmong stam woont. Onderweg kom je langs fascinerende verzameling van rotstekeningen. Het is een vrijwel vlakke tocht, dus er zal niet veel geklommen moeten worden. Deze tocht is door iedereen vrijwel goed te doen. Zorg voor goede schoenen, het kan namelijk glad zijn.
Rond lunchtijd worden jullie afgezet bij je hotel, waar je de rest van de dag voor jezelf hebt.

Vandaag bezoek je de Htee Sel Khar waterval, de Kyet Gu Cave (ook wel bekend als Ghost Cave – door de vele houten kisten die je er ziet, waarvan men gelooft dat ze doodskisten zijn van vele jaren geleden) en uiteindelijk de Aung Tha Pyay grot. Indien je een grot wel genoeg vindt, kun je je chauffeur dat laten weten, dan brengt hij je naar het hotel waar je de rest van de dag voor jezelf hebt.

Dag 7 (ontbijt)Sapa

Vandaag gaan jullie weer een prachtige hike maken van ongeveer 4 uren. De tocht passeert het dorpje Ma Tra, een klein dorpje (Black Hmong) van de gebaande paden af, weg van de samenleving. Je wandelt door een spectaculair natuurgebied, en ziet de mooiste rijstplantages. Je krijgt de kans om een lokale school te bezoeken, als je dat wilt. Na de lunch (voor eigen kosten) kom je aan in het dorpje Ta Phin, waar je alles verteld zal worden over het leven van de Black Hmong en de Red Dao, de twee grootste etnische groepen in de buurt. Je herkent ze aan hun bijzondere en kleurrijke kleding. Maak een praatje met ze, als je wilt. Ze zullen je alles vertellen over hun cultuur. Ook kun je de traditionele woningen bezoeken. Aan het eind van de middag worden jullie met de auto terug gebracht naar Sapa (ongeveer een half uurtje), waar je de rest van de dag voor jezelf hebt. Zorg wederom voor goede schoenen!

Dag 8 (ontbijt)Sapa - Hanoi

Vandaag hebben jullie de dag voor jezelf. In de avond staat jullie transfer klaar, die je naar het treinstation brengt van Sa Pa. Daar neem je de nachttrein terug naar Hanoi. Jullie bagage kunnen jullie in de receptie van het hotel achterlaten, zodat jullie Sapa op eigen houtje kunnen ontdekken voordat jullie de nachttrein nemen. De nachttrein vertrekt rond 21.00 uur, maar de exacte tijden kunnen nog wijzigen.
Let op: de faciliteiten aan boord van de nachttrein zijn beperkt. Je deelt een vierpersoonscabine. Er is een restaurant aan boord, maar ik raad je aan om een en ander mee te brengen.

Dag 9 (ontbijt, lunch & diner)Hanoi - Lan Ha Bay

Vroeg in de ochtend kom je aan in Hanoi. Jullie worden van het treinstation opgehaald en naar een ‘mini-hotel’ gebracht, waar je gebruik kunt maken van de faciliteiten, zult ontbijten en even lekker kunt douchen. Let op: dit ‘mini-hotel’ is zeer basic – verwacht niet te veel van de faciliteiten. Ik bied jullie deze aan zodat jullie een plek hebben om even op te frissen, in plaats van te moeten wachten tot aan het volgende hotel. De faciliteiten zijn zeer beperkt – houd daar rekening mee.
Vandaag is een bijzondere dag, want jullie gaan richting de mooie Ha Long Bay.
Rond 9.00 uur worden jullie opgehaald voor de transfer naar de baai, waar jullie rond het middaguur aankomen. Na de lunch zullen jullie de Dark & Bright-grotten bezoeken, twee prachtige grotten met een uitgestrekt en omsloten meer aan de andere kant. Voor het diner krijg je de kans om deel te nemen aan een kookles, waar de chef van het restaurant jullie leert hoe je lokale gerechten bereidt, zoals de beroemde spring rolls. Om 19.30 wordt het diner geserveerd.
Na het diner kun je je in de bar settelen, of in de spa, als je tot rust wilt komen. Maar wat ik jullie vooral aanraadt, is om op het dek met het personeel te gaan inktvis-vissen.

Dag 10 (ontbijt, lunch & diner)Lan Ha Bay

Vroege vogels kunnen deelnemen aan de meditatie sessie op het dek van het schip. Deze start om 06.15 uur. Een prachtig uitzicht bij helder weer, is het het vroege opstaan zeker waard.
Na het ontbijt gaan jullie met een kleiner bootje op excursie. Jullie bezoeken een lokaal dorpje, Viet Hai, waar je per fiets en te voet de omgeving verkent. Dan wordt lunch geserveerd aan boord. Na de lunch verkennen jullie het prachtige Ba Trai Dao gebied. Je kunt hier kayaken en zwemmen. Ook vandaag is er een kookles waaraan je kunt deelnemen. De spa en bar zijn geopend en als het weer goed is, kun je ook weer intvis-vissen.

Dag 11 (ontbijt)Lan Ha Bay - Hanoi

Goedemorgen! Begin je dag met een meditatie op het dek van de boot, met het meest prachtige uitzicht. Na het ontbijt kun je een mooie kanotocht maken door het gebied, of je kunt gaan zwemmen.. Uiteindelijk wordt brunch geserveerd (rond 09.45 uur), voordat je weer terug aankomt in de haven (rond het middaguur).
Je wordt naar het hotel gebracht in Hanoi, en daar heb je de rest van de dag voor jezelf. Naast de vele hoogtepunten die Hanoi te bieden heeft raad ik je aan een lokale markt te bezoeken. Hier ontmoet de lokale bevolking elkaar en werk je een blik hoe het dagelijks leven er hier ongeveer uitziet.

Dag 12 (ontbijt)Hanoi - Danang - Hoi An

Vandaag vlieg je van Hanoi naar Danang. Daar wordt je opgehaald en naar Hoi An gebracht, waar je de rest van de dag/avond voor jezelf hebt.
Deze werelderfgoed plaats is de ultieme combinatie van architectuur, geschiedenis, strand en voortreffelijk eten. De stad was van de 16e tot de 18e eeuw een belangrijke havenstad en trok vele handelaars vanuit China, Japan en Europa. Deze handelaars hebben allemaal hun stempel gedrukt op de architectuur. De oude straatjes van de stad staan vol met Chinese pagodes, Japanse handelshuizen, prachtige warenhuizen en Franse huisjes en winkelpanden.
Alleen al het lopen door het oude centrum van Hoi An is een beleving op zich. Trek hier dan ook gerust een dag voor uit. Wandel door de oude straten, langs de kleurrijke huisjes, koloniale gebouwen, diverse tempels, lokale shops en de vele sfeervolle cafés en restaurants. Terwijl je door het oude centrum loopt wordt je blik constant gevangen door de kleurrijke lantaarns waarmee de stad rijkelijk is versierd. Het oude centrum is een waar sprookje om doorheen te wandelen. De rust, ten opzichte van andere Vietnamese steden, draagt natuurlijk bij aan dit heerlijke sfeertje in het oude centrum. Geen chaotische verkeersomstandigheden en geen honderden scooters die langs je heen suizen.

Dag 13 (ontbijt & lunch)Hoi An

Tra Que is een leuk, klein dorpje aan de rand van Hoi An. Hier kun je een goede indruk krijgen van het leven op het platteland van Vietnam. Je fietst naar dit dorpje toe, in ongeveer een half uurtje (vertrek om 08.00 uur, zodat je de warmste uren van de dag vermijdt). Daar krijg je een rondleiding door de verschillende plantages, waar groenten verbouwd worden. Ook krijg je de kans om te tuinieren. Dan verplaats je je naar het lokale restaurantje, waar je een kookles bijwoont. Je leert hoe je de lekkerste Tam Huu spring rolls maakt, en Banh Xeo, lokale pannenkoekjes. Hier eet je uiteindelijk (je zelfgemaakte) lunch. Fiets terug naar je hotel, waar je de rest van de dag voor jezelf hebt. Je bent rond 14.00 uur weer terug.

Dag 14 (ontbijt)Hoi An

Vandaag hebben jullie een dag voor jezelf. Geniet van de prachtige omgeving, of zoek het strand op. Je kunt de lokale bevolking leren kennen door een tour te boeken naar de kleine lokale dorpjes om Hoi An heen – hier krijg je een goed beeld van het dagelijks leven. Je kunt deze tour zelfs op een Vespa doen!

Dag 15 (ontbijt)Hoi An - Danang - Ho Chi Minh

Jullie vliegen vandaag naar Ho Chi Minh stad! In HCMC staat een transfer voor jullie klaar om je naar het hotel te brengen. Daar check je in (afhankelijk van de tijd, anders laat je je koffers daar achter), en heb je de rest van de dag voor jezelf.

OPTIONEEL: Als je het leuk vindt, kun je een bijzondere Vespa-excursie bijboeken. Tijdens deze vier uur durende tour worden jullie op Vespa’s langs de leukste hotspots van Saigon gereden. Op deze retro scooters rijden jullie (jullie zitten achterop bij jullie ‘gids’) door de drukke straten van Ho Chi Minh. Jullie beginnen met een drankje en wat snacks, alvorens jullie gids je meeneemt naar de volgende stop. Onderweg rijd je langs een aantal hoogtepunten. Je eet als een local, de lekkerste en traditionele gerechtjes, aan de kant van de weg (street food is the way to go!). Na een heerlijke Banh Xeo, lokale pannenkoekjes, vertrekken jullie naar de volgende stops: twee verschillende live muzieklocaties. Een, een rustige koffiebar, en daarna een rock bar. Rond 22.00 uur komen jullie terug bij je hotel.

Dag 16 (ontbijt)Ho Chi Minh

Vandaag wordt een indrukwekkende dag. Jullie bezoeken de Cu Chi tunnels en het War Museum, en zullen een heel duidelijk beeld krijgen van het heftige verleden van het land. De chauffeur kan jullie ook langs het Opera House, Town Hall, Notre Dame kathedraal en het mooie Independent Palace rijden.
De Cu Chi Tunnels werden gebruikt door het Noord-Vietnamese Leger (NVA), beter bekend als de Viet Cong. Deze Communistische guerrilla troepen gebruikten de tunnels om de beter uitgeruste Amerikanen en haar Zuid-Vietnamese bondgenoten te bevechten. Het meer dan 200 kilometer lange tunnelstelsel diende als schuilplaats, communicatie centrum, opslagplaats voor wapens en er zijn zelfs scholen en ziekenhuizen gevonden. Om ongewenste indringers buiten de tunnels te houden werden er de meest ingenieuze boobytraps ontwikkeld. Tijdens je bezoek aan de tunnels zul je een groot aantal van deze vallen zien. Van bamboe speren die ineens uit de grond schoten tot valkuilen vol met ijzeren spijlen en explosieven die op briljante wijze tot ontploffing gebracht werden. Je kunt je gemakkelijk verplaatsen in de angst die de Amerikaanse soldaten gehad moeten hebben.
Het War Remnants museum in Ho Chi Minh-stad richt zich met name op de Vietnamoorlog, maar ook op de oorlog van Frans-Indochina. De collectie van het museum bestaat uit vele voertuigen, voorwerpen en beelden van de Vietnamoorlog. Op het buitenterrein is uiteraard de door de vele Vietnamoorlogsfilms en series bekende UH-1 (Huey) helikopter te vinden. Verder staat er een CH-47 (Chinook), AT-37 Dragonfly, F-5 Northrop en een Douglas A-1 Skyraider. Naast deze helikopters en vliegtuigen zijn er nog diverse landvoertuigen, kanonnen en tanks te zien zoals bijvoorbeeld een M48 Patton tank. Binnen in het museum is er aandacht besteed aan verschillende onderwerpen van deze oorlog zoals het bijvoorbeeld de bombardementen door de Amerikanen, het gebruik van het ontbladeringsmiddel Agent Orange en het tijdens deze oorlog veel gebruikte Napalm. Foto’s tonen de schade en de verschrikkelijke gevolgen van de inzet van deze middelen.

Dag 17 (ontbijt)Ho Chi Minh - Mui Ne

Na het ontbijt worden jullie opgehaald voor jullie transfer naar Mui Ne. Het is een tocht van ongeveer vijf uren, maar zeker de moeite waard. Het Bamboo Resort is van alle gemakken voorzien en ligt direct aan zee. Hier zullen jullie de komende dagen helemaal tot rust komen.
Eens was Mui ne een slaperig vissersdorpje. Mui Ne is een opmerkelijk rustig plaatsje voor de schoonheid die het heeft. Het heeft prachtige zandduinen, palmbomen en stranden. Ik vind het persoonlijk een heerlijk rustige break, en het is er veel gemoedelijker vergeleken met het overtoeristische Nha Trang. Het hotel is prachtig, groen en jullie kunnen hier helemaal tot rust komen.
Tip: bezoek de hoge rode zandduinen voor een zonsondergang – het is prachtig!

Dag 18 (ontbijt)Mui Ne

Vandaag zijn er geen activiteiten gepland. Je hebt de dag voor jezelf.

Dag 19 (ontbijt)Mui Ne

Vandaag zijn er geen activiteiten gepland. Je hebt de dag voor jezelf.

Dag 20 (ontbijt)Mui Ne - Ho Chi Minh

Na het ontbijt vertrekken jullie per auto richting Ho Chi Minh stad. Daar heb je de rest van de dag voor jezelf.

Dag 21 (ontbijt)Ho Chi Minh en vertrek naar huis

Het zit erop. Jullie gaan vandaag naar huis. Jullie worden naar het vliegveld gebracht, voor jullie vlucht terug naar huis.

Hotels

Hotels

 • Silk Path Boutique HotelHanoi
 • Nguyen Shack HomestayTrang An (Ninh Binh)
 • Nachttrein (gedeelde cabine)Hanoi - Sapa & Sapa - Hanoi
 • Pi’s Boutique Sapa HotelSapa
 • O Gallery Cruise 5*Lan Ha Bay
 • Hoian Chic HotelHoi An
 • Ben Thanh Boutique HotelHo Chi Minh
 • Bamboo Village Beach ResortMui Ne

Let op: Check-in is vanaf 14.00 uur en check-out is tot 11.00 uur

Foto's
Ervaringen

Deze reis heeft nog geen reviews.