+31 20 220 2100 info@janes-planet.com
+31 20 220 2100 info@janes-planet.com

De Gouden Driehoek Van India (6 Dagen)

0
Prijs
Vanaf€ 452,00
Naam*
Email*
Je vraag of bericht*
Door op ‘PERSONALISEER DEZE REIS’ te klikken ga je akkoord met Jane’s Algemene Voorwaarden and Privacyverklaring.
Om dit bericht te kunnen verzenden, moet je akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring
Bewaar deze reis

Om deze reis toe te voegen aan je wensenlijst heb je een account nodig

316

Waarom bij Jane boeken?

 • Authentieke ervaringen
 • Jane staat altijd voor je klaar
 • Contactpersoon op locatie
 • Privé op reis

Heb je een vraag?

+31 20 220 2100

info@janes-planet.com

6 dagen, 5 nachten
New Delhi
Omschrijving

Deze individuele rondreis is perfect voor als je weinig tijd hebt, maar toch de absolute hoogtepunten van India wil bekijken. Doordat het programma maar uit 6 dagen bestaat, is het een zeer actief programma waarbij je in korte tijd veel ziet. 

Je begint je reis in Delhi, waar je de mooiste plekken samen met je gids ontdekt. Na Delhi vervolg je je reis naar Jaipur, de roze stad. Hier bezoek je de hoogtepunten en ga je naar Raj Mandir om een Bollywood film te kijken, samen met de lokale bevolking. Een unieke ervaring! Hierna vervolg je je reis naar Agra om de Taj Mahal te bewonderen. Ook bezoek je hier een lokale show, waar het leven in Rajasthan in a haar kleur wordt verteld. 

Na alle nieuwe indrukken rijd je terug naar Delhi waar je reis eindigt.

Prijs is inclusief:

 • Genoemde overnachtingen
 • Privétransfers
 • Genoemde maaltijden
 • Entreegelden
 • Genoemde excursies
 • Engelstalige gids tijdens escursies

Prijs is exclusief:

 • Internationale vlucht
 • Eventuele luchthavenbelastingen en toeristenbelastingen
 • Eventueel visum
 • Reisverzekering
 • Persoonlijke uitgaven & fooien
Waarom deze reis?
 • Bezoek India's Gouden Driehoek: Delhi, Jaipur en Agra
 • Ga naar een Bollywood film in lokaal filmtheater Raj Mandir
 • Verblijf in prachtige werelderfgoedhotels
 • Bezoek spookstad Fatehpur Sikri
 • Een lokaal contactpersoon op locatie die altijd voor je klaarstaat
Route
Dag tot dag

Dag 1 (geen maaltijden)Aankomst in India

Welkom in India! Je wordt opgehaald van het vliegveld en naar je hotel gebracht. Daar heb je de rest van de dag voor jezelf.

Je zult merken dat Delhi uit twee werelden lijkt te bestaan. En dat is eigenlijk ook zo. Oud Delhi was ooit de hoofdstad van Islamitisch India en bestaat uit smalle straatjes met afbrokkelende havelis en formidabele moskeeën. De keizerlijke stad New Delhi, gecreëerd door de Britse Raj, bestaat daarentegen uit ruime, met bomen omzoomde lanen en imposante overheidsgebouwen.

Dag 2 (ontbijt)Delhi

Na het ontbijt word je opgehaald voor een dagtour waarin je Delhi’s mooiste plekjes ontdekt. Je bezoekt onder andere Old Delhi, Jama Mosque, het rode fort, Raj Ghat, India gate, het presidentiële complex, Qutub Minar, de Lotus tempel en een aantal lokale markten. Het deel door Old Delhi zul je afleggen in een tuk-tuk, waarna je verder gaat in de auto om New Delhi te ontdekken. Afhankelijk van hoeveel tijd je over hebt, heb je de kans Humayun’s tombe, de Lotus tempel en/of Qutub Minar van binnen te bezoeken.

Dag 3 (ontbijt)Delhi - Jaipur

Vandaag ga je op weg naar Jaipur, gelegen in deelstaat Rajasthan. In totaal duurt de autorit zo’n 5/6 uren. Eenmaal aangekomen check je in in het mooie Dera Rawatsar erfgoedhotel en heb je wat tijd voor jezelf totdat één van de absolute hoogtepunten van deze reis begint: Een Bollywood film in het lokale Raj Mandir theater. Hier zit je te midden van de lokale bevolking en geloof me, dat vergeet je nooit meer. Iedereen zingt en danst mee met wat er op het scherm gebeurt en zelfs zonder ondertiteling (dit hangt af van de film) is het een ervaring op zich.

Dag 4 (ontbijt & diner)Jaipur

Na het ontbijt ga je op ontdekkingsreis in de roze stad. Je bezoekt een aantal van de absolute highlights van Jaipur, zoals Amber fort, Jantar Mantar, en het Stadspaleis. Vergeet ook zeker niet door de leuke straatjes met haar bazaars en bloemenmarkten te wandelen. Geniet de rest van de middag op eigen houtje van de stad of kom wat tot rust, want vanavond staat er een bijzonder diner op de planning. Je wordt rond 18.00 uur opgehaald en naar je diner gebracht, waar je tijdens je maaltijd geniet van de traditionele volksdansen van Rajasthan.

Dag 5 (ontbijt)Jaipur - Agra

Vandaag vertrekken jullie na het ontbijt per auto richting Agra. De rit beslaat zo’n 5 uren maar wordt onderbroken door een bijzonder bezoek aan Fatehpur Sikri, ook wel de spookstad genoemd. De stad werd gebouwd in de 16e eeuw en was de hoofdstad van het Mogolrijk tot 1585. De stad werd pas in 1571 bewoond en na 14 jaar alweer verlaten, door een tekort aan drinkwater. Hoewel het sindsdien als spookstad is bestempeld, is de stad zeer goed bewaard gebleven en kijk je hier echt je ogen uit, zeker wat betreft de Mogol-architectuur.

Optioneel kun je vanavond de Mohabbat Taj Show bijboeken. Een show over het leven van keizer Shah Jahan en zijn vrouw Mumtaj Mahal, vol kleurrijke kostuums, dans en zang.

Dag 6 (ontbijt)Agra - Delhi en vertrek naar huis

Vandaag bezoek je de Taj Mahal, een hoogtepunt van deze reis. Na het ontbijt vertrek je naar dit bijzondere monument, zodat je de drukte ietwat voor bent.
De Taj Mahal heeft een bijzondere (liefdes)geschiedenis. De Indiase grootmogol Shah Jahan liet dit mausoleum namelijk bouwen voor zijn hoofdechtgenote Mumtaz Mahal, die in 1631 in het kraambed overleed. De Taj Mahal wordt daarom ook wel gezien als de ultieme liefdesverklaring. De Taj Mahal is gebouwd in de mogulstijl, een mengvorm van islamitische en hindoe architectuur. Het witmarmeren, sprookjesachtige gebouw is 58 meter hoog, 56 meter breed en versierd met ingelegde stenen. Het is volkomen symmetrisch, een effect dat visueel wordt versterkt doordat er een uitgestrekte tuin met een langgerekte waterpartij voor ligt.

*LET OP: de Taj Mahal is gesloten op vrijdagen.

Na het bezoek aan de Taj Mahal rijd je terug naar Delhi en wordt je naar het vliegveld gebracht voor je vlucht naar huis of om je reis in India te vervolgen.

Hotels

Hotels

 • Colonel's RetreatDelhi
 • Dera RawatsarJaipur
 • Fern Howard PlazaAgra

Optionele hotel upgrades (enkel op aanvraag)

 • Heritage Haveli Dharampura HotelDelhi
 • Alsisar Haveli - Heritage HotelJaipur
 • Geen upgrade mogelijkAgra

De hotels in dit voorstel vallen onder de categorie ‘erg goed’, vergelijkbaar met 4 sterren in Europa. Er zijn in dit reisvoorstel bijna uitsluitend werelderfgoed-hotels opgenomen (behalve in Delhi en Agra) , die jouw beleving extra bijzonder maken.

Let op: Check-in is vanaf 14.00 uur en check-out is tot 12.00 uur

Foto's
Ervaringen

Deze reis heeft nog geen reviews.