Uniek

Op maat

& Persoonlijk

Het samenstellen van een reis kan veel tijd in beslag nemen. Het doen van onderzoek, vergelijken van mogelijkheden en het uitzoeken van de beste bestemmingen. Iedere reiziger heeft andere wensen en belangen. En juist tijdens die verre reis, waar je zo lang naar uitkijkt, is het belangrijk dat alles voor jou klopt. Daarom bied ik reizen op maat aan, die volledig aansluiten bij wat jij wilt. Ik plan, organiseer en ontzorg. Zodat jij enkel hoeft te genieten.

UNIEKE ERVARINGEN

Unieke en inspirerende ervaringen, samengesteld speciaal voor jou. Mijn reizen hebben een hoog ‘off the beaten track’ gehalte omdat ik geloof dat de meest authentieke ervaringen juist van de gebaande paden af te vinden zijn. Ik omzeil daarom waar mogelijk het massatoerisme en brengen jou naar het echte Azië.

op maat gemaakt

Al mijn reisvoorstellen zijn volledig op maat gemaakt voor jou. Jouw wensen gecombineerd met mijn input, levert misschien wel jouw droomreis op. Ik ben pas tevreden als jij dat bent.

persoonlijk contact

Persoonlijk contact is belangrijk in het proces. Ik ga daarom het gesprek aan met al mijn reizigers om een zo passend mogelijk reisvoorstel te creëren. Ook ter plaatse zal de nadruk liggen op interactie met de lokale bevolking. Ik kies bewust voor een samenwerking met de kleinere partijen ter plaatse. Zo draagt jouw vakantie bij aan het succes van de (kleine) lokale ondernemers. Daarnaast krijg jij op deze manier de meest authentieke ervaring.

Jane’s missie

Het creëren van authentieke en inspirerende ervaringen met een oprechte aandacht voor de mens.

Lees meer

Jane's Reizen

Voor ieder wat wils! Dankzij goede en langdurige relaties met lokale leveranciers kan ik in veel verschillende ervaringen voorzien.

Individueel

Geen groepstours; al Jane’s reizen zijn individueel, zodat jij de beste ervaring krijgt.

Vluchten Boek Je Zelf

Jane verzorgt de gehele reis op locatie, maar de internationale vluchten boek je zelf.

In goede handen

Een lokaal contactpersoon op bestemming, die altijd voor jou klaarstaat.

Accommodatie

Van budget tot super-de-luxe. Een verblijf in een homestay is aan te raden, als je graag het avontuur opzoekt.

Transport

Jane kan je verschillende transportopties bieden. In overleg met jou zal de meest passende optie voor jouw reis geselecteerd worden.

Excursies

Kookles van een lokale familie, overnachten in een klooster, een dagje helpen op de boerderij, leren weven of een eigen reinigingsritueel van een priester? Het kan allemaal.

BEKIJK HIER JANE'S BESTEMMINGEN

Wil jij een reisvoorstel op maat ontvangen?