oprecht

positief

& puur

"Ik ben jouw persoonlijke reisexpert; jou ontzorgen tijdens de planning van je droomreis is wat ik het liefst doe"

jane expert azie reizen

Over menselijke connectie, persoonlijk contact en een positief verschil maken

In 2004 verhuisde ik van Friesland naar Indonesië voor het laatste deel van mijn bacheloropleiding: de stage. Pas zeven jaar later stond ik met een paar koffers en de wereld aan ervaringen weer op Nederlandse bodem. What happened? Ik werd verliefd op Azië en haar mensen en besloot daarom na mijn stage te blijven. Ik vond een baan, bouwde een leven op en voor ik het wist waren er zeven jaren voorbij en besloot ik naar Amsterdam te verhuizen. Mijn liefde voor de Aziatische cultuur kwam goed van pas tijdens de vier jaren die ik werkzaam was bij een grote reisorganisatie in Amsterdam, waar ik de kneepjes van het vak heb geleerd.
Eenmaal terug in Nederland heb ik altijd de drang gevoeld mensen het èchte Azië te laten zien. Niet in de rij staan bij de standaard hoogtepunten, een bus delen met medereizigers en onderdeel zijn van het massatoerisme, maar een echte, oprechte connectie met datgene dat een plek zo tekent: haar mensen.

Als ik terug denk aan mijn tijd in Azië, blijken de kleine momenten de grootste te zijn geweest.

Het kleine meisje dat lachend en zwaaiend naar me riep toen ik voorbij reed op de scooter. Het diner (geroosterd speenvarken) bij een lokale priester, etend in de kleermakerszit op de grond. De vriendschappen die ik heb gesloten, de onverwachte gesprekken die ik heb gevoerd, maar bovenal het gevoel dat het mij gaf. Dit zijn het soort ervaringen die ik mijn reizigers wil bieden. Persoonlijk contact is belangrijk, met zowel mij als jouw persoonlijke reisadviseur als de mensen op bestemming. Daarom verkies ik kleine lokale leveranciers boven de grotere spelers. Zij zorgen voor een meer authentieke ervaring voor jou, mijn reiziger. Daarnaast dragen jij en ik samen op deze manier bij aan de groei van kleinere ondernemers ter plaatse. De connecties die ik door de jaren heen heb opgebouwd zijn uitgegroeid tot een uitgebreid netwerk aan professionele partners op locatie. Ik heb jarenlange ervaring met deze zorgvuldig geselecteerde partijen, waardoor ik kwaliteit van diensten kan garanderen.

Jane persoonlijke reisadviseur expert azie

Wil jij een reisvoorstel op maat ontvangen?