Nepal

Ontdek je spirituele kant en doe mee aan een yoga-meditatie tijdens een echte boeddhistische retraite. Als je er niet genoeg van kunt krijgen, blijf dan een nachtje en geniet van een maaltijd met de monniken terwijl ze je alles vertellen wat je moet weten over het boeddhisme. In Kathmandu kunnen vrouwen overnachten in een nonnen-klooster van en een dag beleven in het leven van een Nepalese non. Als je wilt, kun je ook blijven overnachten bij een lokale boerderij en helpen met de dagelijkse activiteiten. Je krijgt de kans om een diner te bereiden samen met de lokale boeren, waarbij je enkel lokale ingrediënten gebruikt. Ervaar de artistieke kant van Nepal en maak je eigen claypot of thangka schilderij (dit is een Tibetaans boeddhistische vlag of stuk stof die oorspronkelijk in een klooster of boven een familiealtaar werd gehangen en tijdens ceremoniële processies wordt gedragen door monniken). In Nepal vinden het hele jaar door vele festivals plaats en Jane zorgt er graag voor dat jij er eentje kunt ervaren, in traditionele kleding als je dat zou willen. Ben je graag actief op reis? Ga dan hiken, en bezoek de mooiste bezichtigingen van Nepal. Voor de fitte avonturiers zijn er meerdaagse wandeltochten naar de Himalaya; een onvergetelijke herinnering die een leven lang meegaat.

Voorbeeldreizen Nepal

Individuele Rondreis Nepal (14 dagen)


vanaf €1,424,- p.p. (€101,- per dag)

REISINFORMATIE NEPAL

HOOFDSTAD: KATHMANDU
29,3 MILJOEN INWONERS
TAAL: NEPALEES
NEPALESE ROEPIE
FEBRUARI – MEI & OKTOBER – DECEMBER
JUNI – SEPTEMBER
LEES MEER

REISINSPIRATIE

rinca uitzicht komodo flores indonesie

De highlights van Flores, Indonesië – Jane’s Planet

| Flores, Indonesië, Reistips | No Comments
Kelimutu National Park Een absolute must-see is de Kelimutu vulkaan en haar drie kratermeren. Hoewel…
beijing peking stad china

Beijing, oh Beijing

| China, Reisprogramma, Reizen, Stad | No Comments
Recent zijn mijn allereerste reizigers teruggekeerd van een prachtige reis naar Beijing. Een citytrip naar…
Jane reisadvies op maat

Ik ben Jane, en wie ben jij?

| Jane, Reizen, Voorstellen | No Comments
Jane’s Planet is een feit. Na jarenlang dromen, heb ik onlangs de knoop doorgehakt en…

Jane heeft nog geen reviews ontvangen, specifiek voor de bestemming Nepal. Wel voor een hoop andere bestemmingen! Klik op de knop hieronder en ontdek wat andere reizigers over Jane schrijven.

Jane heeft nog geen reviews ontvangen, specifiek voor de bestemming Nepal. Wel voor een hoop andere bestemmingen! Klik op de knop hieronder en ontdek wat andere reizigers over Jane schrijven.

ALLE ERVARINGEN

Wil jij een reisvoorstel op maat ontvangen?