+31 20 220 2100 info@janes-planet.com
+31 20 220 2100 info@janes-planet.com

KLM Werelddeal Weken 2019

Yes, yes, yes! Ze zijn er weer!

KLM Werelddeal Weken 2019

Wees er dus als de wiedeweerga bij, want OP=OP. Profiteer nu van wereldkorting op meer dan 100 bestemmingen. Zo vlieg je voor een mooi prijsje zo naar de andere kant van de wereld. Bekijk HIER het aanbod op de KLM site.

En zeg nou zelf, hoe heerlijk is het om met onze eigen Hollandse luchtvaartmaatschappij naar je verre bestemming te vliegen?

Wist jij trouwens dat KLM hard werkt om de luchtvaart duurzamer te maken en haar CO2-voetafdruk te verkleinen? Dit doen ze onder andere door te investeren in biobrandstoffen en zuinige vliegtuigen, vluchtoperaties te optimaliseren en emissies te compenseren. Zo hebben ze inmiddels onze totale CO2-uitstoot met 15% weten te reduceren. Jij kunt zelf ook je steentje bijdragen aan een duurzamere luchtvaart door voor een klein bedrag je persoonlijke aandeel in de CO2-uitstoot van je vlucht te compenseren via het CO2ZERO-programma. Het bedrag dat jij compenseert, wordt door KLM rechtstreeks geïnvesteerd in het CO2OL Tropical Mix herbebossingsproject in Panama. En guess what? Tijdens de Werelddeal Weken verdubbelt KLM elke euro die door jou gecompenseerd wordt! Reden te meer om nu je vlucht te boeken.

Geef een reactie