jouw droomreis in vier stappen

Laat me weten wat je wilt, ik zorg voor de rest

Jouw droomreis, helemaal voor jou op maat gemaakt. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is het boeken van een vliegticket (en eventueel het regelen van een visum). Ik verzorg de rest! Zie Jane als die vriendin die in Azië woonde, die jou precies kan vertellen wat je moet zien en wat je beter kunt overslaan. Samen - jouw wensen en Jane's kennis - maken we een bijzonder reisprogramma dat volledig aansluit op jouw specifieke wensen en budget. Precies zoals jij wilt.

Lees meer

Zó maakt Jane jouw perfecte reis

1

Een paar korte vragen

Heb je een minuutje? Je doet een online aanvraag door onze korte vragenlijst in te vullen en je contactgegevens achter te laten. KLIK HIER voor het aanvraagformulier.

2

Jane neemt contact met je op

Om een afspraak te maken voor een telefoongesprek (of per e-mail, als dat je voorkeur heeft). Tijdens dit gesprek wil ik je beter leren kennen om een zo passend mogelijk reisvoorstel voor je te maken.

3

Je ontvangt jouw unieke reisvoorstel

Ik ga aan de slag! In overleg met mijn partners op locatie zal ik een unieke reis voor je samenstellen. Je ontvangt een (geheel vrijblijvend) reisvoorstel. Ben je nog niet tevreden? Laat het me weten, dan maak ik de nodige aanpassingen.

4

Je gaat op reis!

Zodra je tevreden bent met het reisvoorstel dat je hebt ontvangen, wordt de boeking bevestigd. Twee weken voor je vertrek ontvang je de reisdocumenten en reisinformatie. Heb je nog vragen? Ik sta voor je klaar.

Wil jij een reisvoorstel op maat ontvangen?