indonesië

Indonesië, een natie van meer dan 17.000 eilanden, met onbeperkte mogelijkheden om te ontdekken. Bezoek de minder bereisde gebieden of de meer populaire bestemmingen, maar laat Jane ze in een ander daglicht zetten. Verken de onontdekte kant van Bali bijvoorbeeld te voet. Leer, terwijl je door de afgelegen dorpen wandelt, alles over het dagelijks leven van een traditioneel Balinees gezin. Zie hoe ze leven en geniet van een lunch met een lokale familie. Je kunt ze zelfs helpen met het bereiden van de maaltijd. Na de lunch vertrek je naar een plaatselijke heilige tempel om een zuiveringsceremonie te krijgen, een zeldzame ervaring in je leven, want dit kan alleen op Bali gebeuren! Draag in Sulawesi een steentje bij aan de samenleving en geef een dag Engelse les op een plaatselijke lagere school of ga mee vissen met de vissers tijdens je verblijf in een van de drijvende vissersdorpen. Of ontdek lokale gewoonten van de Mentawai-stam op Sumatra; ga op pad in een traditionele kano en leer alles over hun tatoeagerituelen. Je blijft in een traditionele 'uma', net als de rest van hun stam. De echte dapperen kunnen een middag doorbrengen met de jagers, zullen giftige pijlen leren maken en gaan daarna op jacht met de mannen van de stam.
Dierenliefhebbers, dit is het paradijs! Ga op orang-oetangentocht op Sumatra en breng de nacht door in een eco-hotel, of bekijk de komodovaranen op Rinca of Komodo, terwijl je overnacht in een houten boot - die je rondvaart langs de mooiste eilanden van Flores.

Voorbeeldreizen Indonesië

Eilandhoppen Indonesië: Bali, Gili Air & Nusa Lembongan (22 dagen)


vanaf €1,759,- p.p. (€80,- per dag)

Eilandhoppen Indonesië: Bali, Gili Meno & Lombok (18 dagen)


vanaf €925,- p.p. (€50,- per dag)

Individuele Rondreis Sumatra, Java en Bali (28 dagen)


vanaf €2,789,- p.p. (€103,- per dag)

REISINFORMATIE INDONESIË

HOOFDSTAD: JAKARTA
264 MILJOEN INWONERS
TAAL: BAHASA INDONESIA
INDONESISCHE RUPIAH
MEI – OKTOBER
NOVEMBER – APRIL
LEES MEER

REISINSPIRATIE

rinca uitzicht komodo flores indonesie

De highlights van Flores, Indonesië – Jane’s Planet

| Flores, Indonesië, Reistips | No Comments
Kelimutu National Park Een absolute must-see is de Kelimutu vulkaan en haar drie kratermeren. Hoewel…
palmtree gili meno

Gili Eilanden

| Gili Eilanden, Indonesië, Reistips | No Comments
Toen ik er dik tien jaar geleden voor het eerst kwam, was ik een van…
Jane reisadvies op maat

Ik ben Jane, en wie ben jij?

| Jane, Reizen, Voorstellen | No Comments
Jane’s Planet is een feit. Na jarenlang dromen, heb ik onlangs de knoop doorgehakt en…

Wat een geweldige ervaring die we hadden! Voor onze huwelijksreis ontvingen we een geschenk van mijn collega's georganiseerd door Jane met de hulp van haar lokale partner Made. We hadden een prachtige dag met een bezoek aan een basisschool, een wandeling door de rijstvelden, een zegenceremonie en een kookcursus. Het was heel leuk en een geweldige ervaring !! De plaatsen die Made ons bracht waren helemaal niet toeristisch en het eten dat we hadden gekookt was super lekker, we maakten alles zelf en Made (die ook de chef-kok was) begeleidde ons door elke stap. Al met al een echte aanrader!

Renée van der Heijdenvia Google Reviews

Een van de belangrijkste onderdelen (zo niet het meest) bij het organiseren van uw bruiloft is de huwelijksreis. We waren vrij verdwaald, we wisten niet waar te gaan, wat te bezoeken of voor hoe lang. Ik ontmoette Jane en na weinig gesprekken besloten we het met haar te plannen.
Ze organiseerde ALLES op de meest verbazingwekkende manier en eindigde met de kers op de top: Komodo (ze slaagde erin het voor elkaar te krijgen - deze plek is altijd vol).
Ik denk niet dat veel mensen de kans hebben om zo'n leuke reis te maken.
Als je een heel speciale reis wilt hebben, waarbij je de lokale bevolking, speciale plekken (niet alleen voor toeristen) en geweldige herinneringen leert kennen, zou dit je keuze moeten zijn. Ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen!

Carlota Menéndez-Sampillvia Google Reviews
ALLE ERVARINGEN

Wil jij een reisvoorstel op maat ontvangen?