India

India en haar mix van tradities, spirituele overtuigingen, festivals, architectuur, landschappen en extreme contrasten zullen absoluut een onvergetelijke ervaring zijn. Geniet van de lokale cultuur door te overnachten in lokale gastgezinnen en traditionele haveli's. Dineer met een familie of bezoek een lokale school. Of laat een astroloog je alles leren wat hij weet over de Indiase astrologie - misschien ontdek je zelfs wel wat de toekomst voor je in petto heeft! Wat dacht je ervan deel uit te maken van een aarti-ceremonie in een Krishna-tempel, een van de meest geliefde hindoegoden? Voor de avonturiers kan Jane een offroad jeepsafari organiseren met een heel speciale snackstop: masala-thee met een dorpenstam, geserveerd in hun huis, de zogenaamde 'mud sakora'. Leer het leven op het platteland kennen door een dag lang de lokale boeren te helpen met hun activiteiten op het land. Je kunt ook een speciale erfgoedwandeling maken waarbij je onderweg veel lokale gerechten probeert - je komt met een volle maag aan op bestemming! Oh, en wanneer je in India bent, kun je de Bollywood-ervaring niet missen. Waarom ga je niet naar een Indiase film in een lokaal filmhuis? Als je graag iets wilt teruggeven aan de maatschappij, kan Jane een dag organiseren voor gemeenschapsdiensten; een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan de lokale samenleving en je tegelijkertijd onder te dompelen in de lokale cultuur.

Voorbeeldreizen INDIA

Individuele Rondreis Noord India (21 dagen)


vanaf €1.909,- p.p. (€91,- per dag)

REISINFORMATIE INDIA

HOOFDSTAD: NEW DELHI
1,339 MILJARD INWONERS
TAAL: HINDI, ENGELS & MEER
INDIASE ROEPIE
OKTOBER – FEBRUARI
MEI – SEPTEMBER
LEES MEER

REISINSPIRATIE

rinca uitzicht komodo flores indonesie

De highlights van Flores, Indonesië – Jane’s Planet

| Flores, Indonesië, Reistips | No Comments
Kelimutu National Park Een absolute must-see is de Kelimutu vulkaan en haar drie kratermeren. Hoewel…
beijing peking stad china

Beijing, oh Beijing

| China, Reisprogramma, Reizen, Stad | No Comments
Recent zijn mijn allereerste reizigers teruggekeerd van een prachtige reis naar Beijing. Een citytrip naar…
Jane reisadvies op maat

Ik ben Jane, en wie ben jij?

| Jane, Reizen, Voorstellen | No Comments
Jane’s Planet is een feit. Na jarenlang dromen, heb ik onlangs de knoop doorgehakt en…

Jane heeft nog geen reviews ontvangen, specifiek voor de bestemming India. Wel voor een hoop andere bestemmingen! Klik op de knop hieronder en ontdek wat andere reizigers over Jane schrijven.

Jane heeft nog geen reviews ontvangen, specifiek voor de bestemming India. Wel voor een hoop andere bestemmingen! Klik op de knop hieronder en ontdek wat andere reizigers over Jane schrijven.

ALLE ERVARINGEN

Wil jij een reisvoorstel op maat ontvangen?