+31 20 220 2100 info@janes-planet.com
+31 20 220 2100 info@janes-planet.com

Ervaringen van reizigers

SCHRIJF EEN REVIEW

Alle ervaringen zijn door reizigers geschreven, op deze website of externe review sites zoals ReisOrakel, TrustPilot (coming soon), Google en Facebook. Jouw recensie is van groot belang voor Jane als kleinschalige reisorganisator. Wil je ook een review achterlaten? Vul dan het formulier hiernaast in, dan plaats ik jouw ervaring ook op deze pagina.

Inspiratie nodig? Je zou de volgende vragen in je review kunnen beantwoorden:

  • Wat vond je het mooist aan je reis?
  • Wat vond je fijn aan de samenwerking met Jane?
  • Wat was het hoogtepunt van je reis?
  • Hoe vond je het om een reisvoorstel op maat te ontvangen?
  • Waarom zou je Jane aanraden aan vrienden of familie?
  • Waarom koos jij voor Jane, om jouw reis te organiseren?

Ervaringen van reizigers

Tijdens mijn vakantie op Bali ben ik alleen maar intens gelukkig geweest en dat komt echt grotendeels door Jane! Jane had precies door wat ik wilde en binnen 12 uur nadat we contact kregen was alles top geregeld, helemaal ingericht naar mijn smaak en wensen. Ik heb me nergens zorgen om gemaakt en kon volop genieten!

M. van der Putten
Indonesië

We hebben een prachtige huwelijksreis gehad in Bali. Jane’s planet heeft een mooie route voor ons samengesteld met mooie accommodaties en leuke excursies, het verroer tussen alle locaties was ook goed geregeld. De reis was ook mooi in balans, een goede mix tussen ontspanning en actief. In twee weken tijd hebben we een goede indruk van Bali gekregen.

J. Sprangers
Indonesië, februari 2020

Perfect geregelde reis naar Bali. Jane was ook tijdens de reis beschikbaar voor vragen en advies, heel fijn.

Anoniem
Indonesië, februari 2020

Wij kwamen Jane’s Planet tegen op de Verre Reizenbeurs in de Fokker Terminal. We waren al een tijdje van plan om naar Indonesië te gaan, voor het eerst op familiebezoek. Janne zelf was net even koffie halen, maar haar uiterst vriendelijke partner vertelde ons hoe we onze gegevens achter konden laten. Zeer snel daarna ontvingen we onze eerste mail van Janne en kort daarop volgde een uitgebreide telefonische intake. Janne ging voor ons aan de slag en alle op- en aanmerkingen die wij hadden, werden voor ons aangepast in het reisschema. Tot in de kleinste details werd de reis gepersonaliseerd en zoals Janne ze beschreef in het reisschema, kan je niet anders dan alles al helemaal voor je zien. Janne is uiterst flexibel als het gaat om vragen, service, aandacht en meedenken over bepaalde oplossingen! Ik ben altijd van het zelf plannen en bedenken, dat is immers de halve voorpret van een reis. Maar Janne heeft zo veel kennis en connecties en gaat daarbij dusdanig persoonlijk te werk, dat je niets mist van deze voorpret (maar dan zonder al het geregel)! Ik raad het iedereen dan ook zeker aan om contact op te nemen als je van plan bent naar Azië te reizen. Al is het maar om te sparren en ideetjes op te doen!

Anne & Max
Indonesië

Voor het eerst in jaren zijn wij weer met het hele gezin (vader, moeder, 2 broers van 34 en 21 en een zus van 24) op vakantie geweest. Azië sprak ons enorm aan, en in overleg met Jane hadden we wegens de tijd van het jaar (4-22 juli 2019) gekozen voor Vietnam! Jane hielp ons aan een prachtig reisschema, waarin met alle 5 de reizigers rekening werd gehouden, en na het eerste voorstel ook nog het eea aangepast kon worden. Vanaf het moment van aankomen in Hanoi, tot het vertrek vanuit Ho Chi Minh City, was alles tot in de puntjes geregeld. Ter plekke was fijn contact met zowel de lokale reisleider/contactpersoon als Jane zelf, en kon ook nog een kleine aanpassing in het schema gemaakt worden, waardoor we wat extra tijd in het resort hadden waar we onze reis afsloten.
Een trip waarin we cultuur, historie, natuur en relaxen hebben kunnen combineren, zonder enige stress van het regelen eromheen! Wereldsteden, bamboeboten, rijstvelden, locals ontmoeten, varen door baaien, keizerlijke paleizen, stadsmarkten, duiken en zon/zee/strand

Yvette Willems
Vietnam

Hoewel redelijk bereisd, ook in Azië, heeft Jane’s Planet mijn ogen geopend voor het onbekende China. Dankzij haar programma en ongetwijfeld zeer uitgebreide netwerk zaten we bijvoorbeeld als eerste “foreigners “ooit plotseling aan de avonddis met de plaatselijke notabelen van een klein dorpje ver weg.
Niets dan lof over de perfecte organisatie , de uiterst sympathieke en deskundige gidsen of de betrouwbare chauffeur , maar vooral voor de verrassende contacten met de locals van de gebaande paden af. De persoonlijke touch van Jane’s Planet heeft voor ons gouden deuren geopend!
Een volgend Azië avontuur loopt zeker weer via Jane’s Planet.

Edward George
China

Wij hebben voor onze last-minute reis naar Beijing Jane’s Planet ingeschakeld. Omdat we door de bomen het bos niet meer zagen, qua accommodatie aanbod, excursies en must-sees hebben we uren tijd bespaard door Jane’s Planet een reisvoorstel te laten maken. Wij als echtpaar reizen het liefst met zn tweeën, houden van vrijheid tijdens het reizen maar wilden wel graag zo goed mogelijk Beijing leren kennen. In de gesprekken vooraf en via de mail heeft heeft Janes Planet bij monde van Janne , uitstekend uitgezocht wat we wèl en niet willen, wat onze behoeftes zouden zijn wb overnachten, eten (local food), reistempo en vrije tijd. Al onze wensen heeft ze opgenomen in een reisvoorstel waarin ze een perfecte balans heeft gevonden, precies hoe wij het graag zouden zien. Daarnaast heeft ze bijzondere excursies toegevoegd die we zelf niet hadden kunnen vinden. Toen we besloten de reis te verlengen was dit geen probleem en hebben we een aangepast reisvoorstel gekregen.
Voordat we vertrokken hebben we een uitgebreid informatiepakket ontvangen met alle tips mbt de lokale gebruiken, hygiëne, internet, visuminformatie en contactgegevens van de lokale contactpersonen. Dat gaf een een vertrouwd gevoel. Vlak voordat we vertrokken kregen we een persoonlijk kaartje met een plattegrond van Beijing via de post, dit vond ik erg bijzonder, deze persoonlijke aandacht.
Al tijdens de transfer vanaf het vliegveld werden we gebeld door onze Chinese contactpersoon of we een goede reis hadden gehad, dat we altijd mogen bellen als er vragen zijn. Tijdens de hele reis hadden we een vaste chauffeur en gids, die we ook op onze vrije dagen mochten raadplegen. Alle voorgestelde suggesties die Janne heeft gedaan na de uitgebreide telefonische en digitale informatie waren bijzondere ervaringen waarbij het bezoeken vd Chinese Muur op een niet heel erg drukke plek, met overnachting in een gerestaureerd stadje voor mij het hoogtepunt waren. Om 18.30 uur bovenop de muur te staan en daar blijven tot de zon helemaal onder is gegaan bij een heldere hemel en bijna alle toeristen al weer weg zijn, heb ik als een zeer ontroerend moment ervaren: de geschiedenis van de Muur , al die mensen die hieraan hebben gebouwd, al die mensen die deze Muur als obstakel hebben ervaren in hun leven: ik was hiervan doordrongen en zal deze magische uren nooit meer vergeten. Ik ben ervan overtuigd dat mijn echtgenoot en ik nooit de reis zo hadden kunnen maken als hij nu is geweest. Het zelf uitzoeken: wat ,waar ,wanneer je iets gaat doen was in dit korte tijdsbestek onmogelijk geweest, hoewel we het uitzoeken van het gebruik van de Chinese Underground met enige hulp vooraf van onze gids, ook weer leuk vonden om zelf te doen. Aangezien we in een drukke periode in Bejing waren (door een nationale vakantie) konden wij samen met onze gids alle rijen voorbijlopen en hadden wij van de plekken die we graag wilden bezoeken ( oa plein vd hemelse vrede, verboden stad, slapen in een hutong, naar de local market gaan en koken met lokale mensen) het zonder uitleg van one gids nooit zo kunnen ervaren als we nu hebben gedaan. Er was menig toerist die deze plekken niet kon bezoeken omdat alles uit verkocht was, dus we waren erg blij dat we via Janne dat vooraf hadden vastgelegd. Wij hebben van deze drukte dus geen last ondervonden en voelden ons VIP’s! Vooral de balans tussen vrije dagen zonder gids en de dagen met gids en chauffeur was perfect. Toen we weer thuis kwamen lag er wederom een persoonlijk kaartje van Jane’s Planet op de mat om ons welkom huis te wensen, wat een mooi gebaar! Voor onze volgende reizen richting Azië zullen wij met genoegen weer gebruik maken van de diensten van Janes Planet. De reis en persoonlijke service was onvergetelijk en ik ben Janes Planet zeer erkentelijk voor het goed aanvoelen van onze wensen en behoeftes.

Geke van der Hem
China

(Vertaald door Google)
Wat een geweldige ervaring die we hadden! Voor onze huwelijksreis ontvingen we een geschenk van mijn collega’s georganiseerd door Jane met de hulp van haar lokale partner Made. We hadden een prachtige dag met een bezoek aan een basisschool, een wandeling door de rijstvelden, een zegenceremonie en een kookcursus. Het was heel leuk en een geweldige ervaring !! De plaatsen die Made ons bracht waren helemaal niet toeristisch en het eten dat we hadden gekookt was super lekker, we maakten alles zelf en Made (die ook de chef-kok was) begeleidde ons door elke stap. Al met al een echte aanrader!

Renée van der Heijden
Indonesië

(Vertaald door Google)
Het was nogal ontmoedigend om op weg te gaan naar China in mijn 60-er jaren, maar ik ben zo blij dat ik de moed had !! Wat een fascinerende reis! We vlogen naar Shanghai waar een bedrijfsvertegenwoordiger ons opwachtte om ons naar ons hotel te brengen. Na drie dagen Shanghai te hebben verkend, vlogen we naar Beijing, liepen we over de Grote Muur (iedereen kon er wat delen van maken!). We zagen tempels en paleizen en meisjes in traditionele klederdracht. Vanuit Beijing haalden we de kogelentrein naar Xi’an en bezochten de tempel van de hemel en het Terracotta-leger dat absoluut geweldig was. We vlogen van Xi’an naar Hong Kong, bezochten de Stanley-markt, die een uitgestrekt gebied beslaat, het beroemde HSBC-gebouw zag, en vervolgens een uitstapje naar het strand. Overal waar we kwamen, was er een Engels sprekende vertegenwoordiger om ons te ontmoeten en ons te brengen waar we moesten zijn, of om ons op te halen bij het hotel en ons naar een trein of vliegtuig te brengen. Het heeft zeker de stress weggenomen van reizen. Alle hotels waren schoon en aangenaam met een breed scala aan herkenbare gerechten. Ik zou het sterk aanbevelen om deze reis in Azië te maken. We zijn van plan over een paar jaar India te bezoeken …

Cris Howes
China

WIL JIJ EEN REISVOORSTEL OP MAAT ONTVANGEN?