+31 20 220 2100 info@janes-planet.com
+31 20 220 2100 info@janes-planet.com

WAAROM JANE?

Het creëren van authentieke en inspirerende ervaringen met een oprechte aandacht voor de mens.

Jane's Missie

Het samenstellen van een reis kan veel tijd in beslag nemen. Het doen van onderzoek, vergelijken van mogelijkheden en het uitzoeken van de beste bestemmingen. Iedere reiziger heeft andere wensen en belangen. En juist tijdens die verre reis, waar je zo lang naar uitkijkt, is het belangrijk dat alles voor jou klopt. Daarom bied ik reizen op maat aan, die volledig aansluiten op wat jij wilt. Ik plan, organiseer en ontzorg. Zodat jij enkel hoeft te genieten.

loikaw myanmar cultuur longneck stam vakantie op maat

Unieke ervaringen

Unieke en inspirerende ervaringen, samengesteld speciaal voor jou. Mijn reizen hebben een hoog ‘off the beaten track’ gehalte omdat ik geloof dat de meest authentieke ervaringen juist van de gebaande paden af te vinden zijn. Ik omzeil daarom waar mogelijk het massatoerisme en brengen jou naar het echte Azië.

vrouwen vietnam springen authentiek

Op maat gemaakt

Al mijn reisvoorstellen zijn volledig op maat gemaakt voor jou. Jouw wensen gecombineerd met mijn input, levert misschien wel jouw droomreis op. Jane gelooft dat iedere reiziger uniek is en unieke wensen en dromen heeft. Jane is pas tevreden als jij dat bent.

filipino kinderen lachend cultuur

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is belangrijk in het proces. Ik ga daarom het gesprek aan met al mijn reizigers om een zo passend mogelijk reisvoorstel te creëren. Ook ter plaatse zal de nadruk liggen op interactie met de lokale bevolking. Ik kies bewust voor een samenwerking met de kleinere partijen ter plaatse. Zo krijg jij de meest authentieke ervaring.

WIL JIJ EEN REISVOORSTEL OP MAAT ONTVANGEN?