China

Het diverse China beslaat uit grasland, woestijn, bergen, meren, rivieren en meer dan 14.000 kilometer kustlijn. Veel te doen en te zien dus! Terwijl sommige van de fantastische historische locaties van China een must-see zijn en er veel nationale parken te bezoeken zijn om de verbluffende ongerepte natuur van deze bestemming te zien, kun je ook een glimp opvangen van het dagelijks leven van de Chinezen. Breng een dag door met een lokaal gezin en zij zullen samen met jou boodschappen doen op hun markt, waarna je samen de heerlijkste Chinese gerechten bereidt. Bezoek 's nachts de Grote Muur en laat de prachtige lichten je verbazen. Ontdek de hutong (smalle straatjes en steegjes in Chinese steden) met je lokale buddy, of maak prachtige wandelingen door de mooiste Chinese nationale parken.

Voorbeeldreizen China

Individuele Rondreis China


vanaf €1,663,- p.p. (€92,- per dag)

Individuele Rondreis Actief China & Tibet (17 dagen)


vanaf €2,699,- p.p. (€158,- per dag)

Beijing Citytrip (1o dagen)


vanaf €1,360,- p.p. (€136,- per dag)

REISINFORMATIE CHINA

HOOFDSTAD: BEIJING
1,386 MILJARD INWONERS
TAAL: MANDARIJN
CHINESE YUAN RENMINBI
AFHANKELIJK VAN LOCATIE
AFHANKELIJK VAN LOCATIE
LEES MEER

REISINSPIRATIE

rinca uitzicht komodo flores indonesie

De highlights van Flores, Indonesië – Jane’s Planet

| Flores, Indonesië, Reistips | No Comments
Kelimutu National Park Een absolute must-see is de Kelimutu vulkaan en haar drie kratermeren. Hoewel…
beijing peking stad china

Beijing, oh Beijing

| China, Reisprogramma, Reizen, Stad | No Comments
Recent zijn mijn allereerste reizigers teruggekeerd van een prachtige reis naar Beijing. Een citytrip naar…
Jane reisadvies op maat

Ik ben Jane, en wie ben jij?

| Jane, Reizen, Voorstellen | No Comments
Jane’s Planet is een feit. Na jarenlang dromen, heb ik onlangs de knoop doorgehakt en…

Hoewel redelijk bereisd, ook in Azië, heeft Jane's Planet mijn ogen geopend voor het onbekende China. Niets dan lof over de perfecte organisatie , de uiterst sympathieke en deskundige gidsen of de betrouwbare chauffeur, maar vooral voor de verrassende contacten met de locals van de gebaande paden af. De persoonlijke touch van Jane’s Planet heeft voor ons gouden deuren geopend!

Edward George de Boervia Google Reviews

Omdat we door de bomen het bos niet meer zagen, qua accommodatie aanbod, excursies en must-sees hebben we uren tijd bespaard door Jane’s Planet een reisvoorstel te laten maken. Wij voelden ons VIP’s! Toen we weer thuis kwamen lag er een persoonlijk kaartje van Jane’s Planet op de mat om ons welkom huis te wensen, wat een mooi gebaar! Voor onze volgende reizen richting Azië zullen wij met genoegen weer gebruik maken van de diensten van Janes Planet. De reis en persoonlijke service was onvergetelijk.

Geke van der Hemvia Google Reviews

Wat een fascinerende reis! Overal waar we kwamen, was er een Engels sprekende vertegenwoordiger om ons te ontmoeten en ons te brengen waar we moesten zijn, of om ons op te halen bij het hotel en ons naar een trein of vliegtuig te brengen. Het heeft zeker de stress weggenomen van reizen. Alle hotels waren schoon en aangenaam met een breed scala aan herkenbare gerechten.

Cris Howesvia Google Reviews
ALLE ERVARINGEN

Wil jij een reisvoorstel op maat ontvangen?