Jane geeft gratis tickets weg voor het Verre Reizen Event op 18 en 19 mei 2019 in Den Haag.

Waar ga jij naartoe op je volgende verre reis? Kom naar het Verre Reizen Event en laat je inspireren. Ontdek bestemmingen, ontmoet de reisexperts, bezoek presentaties, kies jouw favoriete bestemming en laat je reis op maat samenstellen door ervaren reisdeskundigen.

Tijdens dit evenement zijn er meer dan 200 verre bestemmingen aanwezig. Daarnaast zijn er iedere 30 minuten nieuwe presentaties, waarin je alles leert over een bestemming of organisatie. Jane’s Planet neemt je graag mee op een reis door Azië op zondag 19 mei om 11.10 uur.
Een bijzondere dag, omdat dit de allereerste beurs is waar Jane’s Planet aan zal deelnemen. Recent begonnen als zelfstandige, maar met jarenlange ervaring in de reisbranche, is een evenement als dit een belangrijke bouwsteen voor de toekomst van mijn bedrijf. In de verdigitaliseerde wereld van vandaag staat voor mij, zowel als persoon als binnen mijn bedrijf, persoonlijk contact bovenaan. Ik hoop op het Verre Reizen Event daarom een hoop reislustige mensen te ontmoeten, reisdromen aan te horen en zowel mijzelf als mijn bedrijf aan de wereld voor te stellen. Face to face, persoonlijk. Want dat is waar Jane’s Planet voor staat.
Heb je een specifieke reiswens die je met me wilt bespreken, ben je op zoek naar inspiratie of wil je gewoon een gezellig praatje komen maken? De wijn staat voor je koud! HIER (klik)vind je de plattegrond van het evenement, je kunt Jane vinden in stand 66.
Namens de organisatie van het Verre Reizen Event mag Jane’s Planet gratis toegangskaarten weggeven. Ga naar https://www.verrereizen-event.nl/tickets-voorjaarseditie/en selecteer de dag en het aantal kaarten dat je wilt bestellen. Voeg deze toe aan je winkelmand. Bij het afrekenen kun je de code JANE19 gebruiken en zijn je toegangskaarten he-le-maal gratis! Je ontvangt de gratis tickets in je mailbox nadat je alle stappen hebt doorlopen.
Het Verre Reizen Event vindt plaats in de Fokker Terminal op de Binckhorstlaan in Den Haag. De locatie is zeer goed te bereiken met de auto en heeft  een eigen gratis parkeerplaats waar u voor de deur van de Fokker Terminal kunt parkeren.
Zie ik je daar?

Geef een reactie